ΛΕΜΕΣΟΣ: Δικαστικό διάταγμα για το σκοπευτήριο στο Αρμενοχώρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δικαστικό διάταγμα για το σκοπευτήριο στο Αρμενοχώρι

Στις δικαστικές αίθουσες θα επιλυθεί η διαφορά που προέκυψε μεταξύ Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Λεμεσού και διαχειρίστριας εταιρίας Stasenia Investments Limited, για τη διαχείριση του σκοπευτηρίου που βρίσκεται στο Αρμενοχώρι της επαρχίας Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThemaOnline, η πλευρά της διαχειρίστριας εταιρίας, αφού προσέφυγε στη δικαιοσύνη, εκδόθηκε προσωρινό δικαστικό διάταγμα, το οποίο απαγορεύει σε λειτουργούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Λεμεσού, να εισέλθουν ή να εκμεταλλευτούν τις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου.

Ταυτόχρονα, το διάταγμα αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι της Stasenia, δεν πρέπει να παρεμποδιστούν από το να μετακινήσουν ή να παραλάβουν περιουσία τους που βρίσκεται εντός του σκοπευτηρίου.

Το προσωρινό διάταγμα, είχε ισχύ μέχρι την περασμένη Δευτέρα (3/12), ενώ ανανεώθηκε ως είχε μέχρι την Τετάρτη 16/1/ 2018, με τον δικηγόρο της Ομοσπονδίας να φέρει ένσταση.

Από πλευράς της η διαχειρίστρια εταιρία, αναφέρει ότι έχει καταβάλει ποσό 350 χιλιάδων ευρώ στην Ομοσπονδία, για ενοίκια και αναπτυξιακά έργα στον χώρο, μέχρι το 2025.

Ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Λεμεσού, Γιώργος Έλληνας, σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ανέφερε ότι η Ομοσπονδία δεν έλαβε ποτέ τις 350 χιλιάδες ευρώ, για τα ενοίκια και έργα στο χώρο, υποστηρίζοντας ότι ποσό 132 χιλιάδων που έδωσε η εταιρία στην ΣΚΟΛΕΜ, αποτελούσαν χορηγία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE