ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πισίνα κολύμβησης» ο Αστ. Σταθμός Λυκαβηττού - Γι’ αυτό αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον Μαυρομιχάλη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πισίνα κολύμβησης» ο Αστ. Σταθμός Λυκαβηττού - Γι’ αυτό αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον Μαυρομιχάλη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, από τον πλημμυρισμένο Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού, αφού εκτός από τις συνθήκες που καλούνται να εργαστούν οι αστυνομικοί, προκύπτει και θέμα ασφάλειας.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι καταιγίδες που έπληξαν ολόκληρη την Κύπρο, το βράδυ της Δευτέρας (3/12), είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει ο αστυνομικός σταθμός και να μεταφερθεί εκτάκτως σε άλλον Αστυνομικό Σταθμό ο Αλέξης Μαυρομιχάλης, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων για υπόθεση ναρκωτικών από την Κυριακή (2/12).

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, η στάθμη του νερού στον πλημμυρισμένο δρόμο φαίνεται να έφτασε στο ύψος της πόρτας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE