Εκατοντάδες ευρώ το χακί σακάκι που φορούσε η Κέιτ κατά την άφιξή της στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκατοντάδες ευρώ το χακί σακάκι που φορούσε η Κέιτ κατά την άφιξή της στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρωτοφόρεσε το 2016 το συγκεκριμένο χακί σακάκι και ομολογουμένως ήταν το απόλυτο outfit για την επίσκεψή της στην στρατιωτική βάση Ακρωτηρίου.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, 5/12, έφτασαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον), σκοπό έχουν να στείλουν τις ευχές τους στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.

Η Κέιτ για την τρίωρη επίσκεψή της επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι φαρδιάς γραμμής, το οποίο συνδύασε με ένα πράσινο – χακί σακάκι ( Smythe).

Ο συνδυασμός με μια λευκή μπλούζα και μια χακί τσάντα L.K. Bennett τσάντα ήταν ο ιδανικός για την παρουσία της στην στρατιωτική βάση Ακρωτηρίου.

Το συγκεκριμένο blazer δεν είναι η πρώτη φορά που το φόρεσε η Κέιτ, αφού το έχει στην γκαρνταρόμπα της από το 2016 και σύμφωνα με το δημοσίευμα της mail online στοιχίζει 686 αγγλικές λίρες, δηλαδή €771.99.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.