Εκατοντάδες ευρώ το χακί σακάκι που φορούσε η Κέιτ κατά την άφιξή της στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκατοντάδες ευρώ το χακί σακάκι που φορούσε η Κέιτ κατά την άφιξή της στην Κύπρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρωτοφόρεσε το 2016 το συγκεκριμένο χακί σακάκι και ομολογουμένως ήταν το απόλυτο outfit για την επίσκεψή της στην στρατιωτική βάση Ακρωτηρίου.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης, 5/12, έφτασαν στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον), σκοπό έχουν να στείλουν τις ευχές τους στο προσωπικό που εργάζεται αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες του.

Η Κέιτ για την τρίωρη επίσκεψή της επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι φαρδιάς γραμμής, το οποίο συνδύασε με ένα πράσινο – χακί σακάκι ( Smythe).

Ο συνδυασμός με μια λευκή μπλούζα και μια χακί τσάντα L.K. Bennett τσάντα ήταν ο ιδανικός για την παρουσία της στην στρατιωτική βάση Ακρωτηρίου.

Το συγκεκριμένο blazer δεν είναι η πρώτη φορά που το φόρεσε η Κέιτ, αφού το έχει στην γκαρνταρόμπα της από το 2016 και σύμφωνα με το δημοσίευμα της mail online στοιχίζει 686 αγγλικές λίρες, δηλαδή €771.99.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE