Βαρύ πρόστιμο για το GNTM! «Υποβαθμίζει την ποιότητα…»

Βαρύ πρόστιμο για το GNTM! «Υποβαθμίζει την ποιότητα…»

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλουν στον τηλεοπτικό σταθμό Star αναφορικά με το πετυχημένο ριάλιτι μοδα του καναλιού.

 

Σύμφωνα με απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα ο σταθμός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ για το Greece Next Top Model καθώς το ΕΣΡ έκρινε πως το περιεχόμενο του προγράμματος υποβαθμίζει την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

 Ακόμη, το συμβούλιο εξέδωσε σύσταση για την εκπομπή, ζητώντας να αναφέρεται η ένδειξη «απαραίτητη η γονική συναίνεση».

Διευκρινίζεται παράλληλα πως το πρόστιμο αφορά τα πρώτα δύο επεισόδια της εκπομπής ενώ δεν αποκλείεται να «πέσουν» κι άλλες «καμπάνες» και για τα επόμενα που έχουν προβληθεί.

Άγνωστο αν και το OMEGA εδώ στην Κύπρο θα έχει ανάλογη τύχη καθώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ενώπιον της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης ανάλογη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE