ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταιγίδα… Ανόρθωση στην Πάφο και πρόκριση με εφτάρα!

Καταιγίδα… Ανόρθωση στην Πάφο και πρόκριση με εφτάρα!

Με δύο… ξεσπάσματα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση πήρε την πρόκριση πανηγυρικά επικρατώντας με 7-0 κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο.

Α’ Ημίχρονο

Με την ετικέτα του φαβορί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ανόρθωση κόντρα στον Ακρίτα και μέχρι το 28ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται με 0-3!

Πρώτα στο 14′ ο Πράνιτς με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε ένα όμορφο τέρμα ανοίγοντας το σκορ. Στο 24ο λεπτό, ο Κροάτης έγινε δημιουργός και με εκτέλεση κόρνερ σέρβιρε στον Σίλντενφελντ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πράνιτς σκόραρε ξανά μετά από ωραίο συνδυασμό με Κυριάκου και Κοφί και ωραίο πλασέ του 37χρονου μέσου.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Κατσαράβα έψαξε μετά μανίας ένα γκολ και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες όμως στο 77ο λεπτό ο Ντούρις πέτυχε το 0-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 83ο λεπτό ο Κατσαράβα κατάφερε να γράψει το όνομα του στους σκόρερ πετυχαίνοντας το 0-5 με δυνατό σουτ ενώ τέσσερα λεπτά μετά, στο 87′ ο Ντούρις πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκτο για την Κυρία.

Η Ανόρθωση πήρε φόρα για τα καλά και στο 88ο λεπτό πέτυχε και 7ο γκολ και πάλι με τον Κατσαράβα παίρνοντας έτσι με πανηγυρικό και εμφατικό τρόπο την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου.

Ενδεκάδες:

Ακρίτας: Βασιλείου Α., Φιλίππου Δ, Φυλακτού, Βασιλείου, Μιχαήλ Ρ (Παχταλιάς 46′), Λουκαΐδης, Μουτίνιο (Μακρής 46′), Πεκρής, Μιχαήλ Α, Οκόγιε, Φιλίππου Π.

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς (Κάτσαρ 66′), Εγγλέζου, Βίκτορ, Πράνιτς (Οικονομίδης 51′), Κοφί (Ιωάννου 78′), Κυριάκου, Ντούρις, Κατσαράβα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top