ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Όχημα «εξαφανίστηκε» στο πλημμυρισμένο οδικό δίκτυο – Θεωρείται νεκρός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Όχημα «εξαφανίστηκε» στο πλημμυρισμένο οδικό δίκτυο – Θεωρείται νεκρός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, προκλήθηκαν αρκετές ζημιές και στα Κατεχόμενα, ενώ συσσωρεύτηκε και αρκετό νερό στους δρόμους, όπου, όπως όλα δείχνουν σημειώθηκε τραγωδία.

Σύμφωνα με τ/κ ιστοσελίδες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (5/12) στον αυτοκινητόδρομο Κερύνειας - Λευκωσίας.

Όχημα στο οποία φέρονται να επέβαιναν τέσσερα άτομα, εγκλωβίστηκε στην στάθμη νερού που υπήρχε στο οδόστρωμα. Μάλιστα, δύο πρόσωπα ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Οι επιβαίνοντες φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκαν μέχρι το πρωί της Πέμπτης (6/12), ωστόσο σύμφωνα με τα τ/κ δημοσιεύματα, τουλάχιστον ένα πρόσωπο θεωρείται νεκρό.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE