ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Παρουσιάστηκε το φονικό μαχαίρι – Έκλεισαν τα μάτια τους οι συγγενείς

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Παρουσιάστηκε το φονικό μαχαίρι – Έκλεισαν τα μάτια τους οι συγγενείς

Παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστηρίου τεκμήρια που λήφθηκαν από το πατρικό του Λοΐζου Τζιωνή, ανάμεσα σε αυτά και το φονικό μαχαίρι.

Συνολικά 31 τεκμήρια παραλήφθηκαν από την οικία στην οδό Σκιάθου στην Αγλαντιζά, εκ των οποίων τα 4 στάληκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο μάρτυρας, Μιχάλης Σάββα, Αστυφύλακας του ΥΠΕΓΕ, παρουσίασε τεκμήρια ενώπιον δικαστηρίου, τα οποία έγιναν αποδεκτά χωρίς καμία ένσταση.

Μάλιστα, παρουσιάστηκε και το φονικό μαχαίρι, στην θέα του οποίοι συγγενείς των θυμάτων, Γεώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου, έκλεισαν τα μάτια τους, μη μπορώντας να το αντικρίσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.