«ΒΟΜΒΑ»! Συμφωνία μεγάλου συλλόγου με Αζάρ

«ΒΟΜΒΑ»! Συμφωνία μεγάλου συλλόγου με Αζάρ

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Madrid» που εδρεύει στην πρωτεύουσα, η Ρεάλ είναι πανέτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» απόκτησης του Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι.

Στην εκπομπή που μεταδόθηκε η είδηση ανέφεραν πως η «βασίλισσα» έχει ήδη συμφωνήσει με τον σπουδαίο Βέλγο και πλέον «παίζει πόκερ» με τους Λονδρέζους για να τους πείσει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους.

Η Τσέλσι φέρεται να ζητάει 170.000.000 ευρώ για το «ok», ωστόσο οι Μαδριλένοι ποντάρουν στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του 27χρονου εκπνέει το 2020 και ότι ο Σάρι θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον δανεικό, Ματέο Κόβατσιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ Ρεάλ – Αζάρ κρατάει εδώ και περίπου μία διετία με τον παίκτη να έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να παίξει μπάλα για λογαριασμό της «βασίλισσας».

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE