Χριστούγεννα στην Έγκωμη

Χριστούγεννα στην Έγκωμη

Εκπλήξεις, Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, πολλά παιχνίδια και δώρα περιλαμβάνει η γιορτινή εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Έγκωμη» που διοργανώνουν ο Δήμος Έγκωμης και το The Mall of Engomi. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από το γνωστό εμπορικό κέντρο, στην Έγκωμη.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα. Την κορύφωση των εορτασμών θα σηματοδοτήσει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπροστά από το The Mall of Engomi, που θα γίνει στις 6 μ.μ. από τον Δήμαρχο Έγκωμης, Ζαχαρία Κυριάκου.
Μουσικό χρώμα θα προσδώσει αρχικά το ραδιοφωνικό live link από τον Super FM, ενώ το απόγευμα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία Έγκωμης και χορωδίες σχολείων, νηπιαγωγείων και άλλων οργανωμένων συνόλων της περιοχής. Παράλληλα, στον χώρο θα λειτουργούν χριστουγεννιάτικες αγορές από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.


Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να ψυχαγωγηθούν με μια σειρά από δραστηριότητες και παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές, να βγάλουν δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες σε ειδικά διαμορφωμένο photobooth και να ζήσουν την μαγεία των ταχυδακτυλουργικών κόλπων. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ακόμη τη χριστουγεννιάτικη αφήγηση και να κάνουν τον περίπατό τους δωρεάν με το carousel που βρίσκεται στο παρακείμενο λούνα παρκ Παπαφιλίππου.
Στις 6 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αμέσως μετά τη φωταγώγηση θα ακολουθήσει ο ερχομός του Άι Βασίλη με τους βοηθούς του που θα μοιράσουν δώρα και χαρά στα παιδιά.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι το Center for Social Innovation (CSI).


Υποστηρικτές: Pizza Mia, KFC, Pepsi, Λούνα παρκ Παπαφιλίππου, Mindy boutique, SOHO, Crepa Land, 40ό Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, Κοινοτική Αστυνόμευση.
Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης και για την ασφάλεια των πεζών, τμήμα της λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου (από τη συμβολή με την οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού μέχρι και τη συμβολή με την οδό Ασωμάτου) θα αποκοπεί για τα τροχοφόρα οχήματα από τις 9:00 π.μ. μέχρι και τις 9:00 μμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE