Πόρισμα: Ο ΛΟΓΟΣ που έπεσε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!

Πόρισμα: Ο ΛΟΓΟΣ που έπεσε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ!

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που έπεσε το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ. Ένα εξάρτημα 30 εκατοστών αποσυνδέθηκε με συνέπεια το ελικόπτερο να συντριβεί, χάνοντας τη ζωή τους συνολικά τέσσερα άτομα.

Εκδόθηκε το πόρισμα για τους λόγους της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα στις 27 Οκτωβρίου, που οδήγησε στον θάνατο τον ισχυρό άνδρα των Αλεπούδων και άλλα τρία άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, ένα εξάρτημα 30 εκατοστών το οποίο συνδέει το πεντάλ του πιλότου με τον μικρό έλικα στην ουρά του ελικοπτέρου έφυγε από τη θέση του, με συνέπεια το ελικόπτερο να αρχίσει να πέφτει και τελικά να συντριβεί.

Ο έλικας στην ουρά του ελικοπτέρου, άλλωστε, βοηθά στην σταθερότητα του εν ώρα πτήσης, και όπως φάνηκε και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη στιγμή της πτώσης, το ελικόπτερο άρχισε σταδιακά να χάνει ύψος πριν πέσει στο έδαφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος τύπος του ελικοπτέρου δεν είχε συνδεθεί με άλλα ατυχήματα και δεν είχε παρουσιάσει παρουσιάσει ανάλογα προβλήματα στο παρελθόν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE