Μαζικές επιστολές σε δανειολήπτες διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων

Μαζικές επιστολές σε δανειολήπτες διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων

Μαζικές επιστολές σε δανειολήπτες μέλη του από Τράπεζα Κύπρου, διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων.

Για μαζική αποστολή επιστολών σε κατόχους αξιογράφων και μετόχων οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει δάνεια προσφέροντας ως εξασφάλιση τα αξιόγραφα ή και τις μετοχές τους, κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων σε ανακοίνωση του.

Καλούνται τα επηρεαζόμενα μέλη, όπως, όταν λαμβάνουν τέτοιες επιστολές ενημερώνουν αμέσως τους δικηγόρους τους και τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου στην επαρχία τους.

Προστίθεται ότι «η ενημέρωση των δικηγόρων είναι απαραίτητη για να καθοδηγήσουν τα μέλη μας για το πρακτέο, ενώ η ενημέρωση του Συνδέσμου χρειάζεται για να αξιολογηθεί το μέγεθος του προβλήματος και να αποφασιστεί πώς θα αντιδράσει ο Σύνδεσμος».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*