Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Για μαζική αποστολή επιστολών σε κατόχους αξιογράφων και μετόχων οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει δάνεια προσφέροντας ως εξασφάλιση τα αξιόγραφα ή και τις μετοχές τους, κάνει λόγο ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων σε ανακοίνωση του.
Καλούνται τα επηρεαζόμενα μέλη, όπως, όταν λαμβάνουν τέτοιες επιστολές ενημερώνουν αμέσως τους δικηγόρους τους και τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου στην επαρχία τους.
Προστίθεται ότι «η ενημέρωση των δικηγόρων είναι απαραίτητη για να καθοδηγήσουν τα μέλη μας για το πρακτέο, ενώ η ενημέρωση του Συνδέσμου χρειάζεται για να αξιολογηθεί το μέγεθος του προβλήματος και να αποφασιστεί πώς θα αντιδράσει ο Σύνδεσμος».
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




