Συνεχίζονται οι επαφές με Φάμπρεγας – Που κολλάει το deal!

Συνεχίζονται οι επαφές με Φάμπρεγας – Που κολλάει το deal!

Οι συζητήσεις της Μίλαν με τον μέσο της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας, συνεχίζονται, με τους Rossoneri να του προσφέρουν συμβόλαιο για 2.5 χρόνια.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι Μιλανέζοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του 31χρονου, Ντέιβιντ Ντέιν, στον οποίο έχουν προτείνει μισθό 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον πελάτη του. Την ίδια στιγμή όμως, η Μίλαν δεν τα έχει βρει με την Τσέλσι, η οποία, παρότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε έξι μήνες, ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, έχει παίξει βασικός μόλις σε ένα ματς της Premier League φέτος υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE