ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος στην οικία του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεκρός εντοπίστηκε 36χρονος στην οικία του

Στην οικία του νεκρός, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 06/12 36χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, ο άτυχος άνδρας, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας νεκρός στο σπίτι του, το μεσημέρι της Πέμπτης 06/12.

Τον 36χρονο άνδρα, έψαχναν οι συνάδελφοί του, καθώς δεν εμφανίστηκε στην εργασία του από τη Δευτέρα 03/12.

Ο Βρετανός άνδρας, έμενε μόνος του στην οικία του στα Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας ενώ εργαζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα δείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που πραγματοποιείται την Παρασκευή 07/12.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE