ΚΡΗΤΗ: 17χρονος χαρίζει ζωή με το θάνατό του- Είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο

ΚΡΗΤΗ: 17χρονος χαρίζει ζωή με το θάνατό του- Είχε τραυματιστεί κρίσιμα σε τροχαίο

Μία γενναία απόφαση πήραν οι γονείς του 17χρονου όταν έμαθαν πως η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη.  Ο άτυχος νεαρός υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο.

 

Μετά από αγωνία τριών εβδομάδων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου, οι γονείς ενός 17χρονου Ηρακλειώτη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στις 12 Νοεμβρίου, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς πως ο γιός τους ήταν κλινικά νεκρός.

Παρά τον μεγάλο πόνο, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, αποφάσισαν να δωρίσουν ζωτικά όργανα του 17χρονου και έτσι περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής ξεκίνησε η διαδικασία λήψης των οργάνων με την συμμετοχή ομάδων γιατρών από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ήπαρ μεταφέρεται για μεταμόσχευση σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, οι δύο νεφροί στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα, ενώ οι κερατοειδείς έμειναν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE