LIFESTYLE

Ο απαράβατος όρος του Mr Survivor - Μετατρέπει σε «στάχτη» τη «χρυσή» διατροφή στην πρώην του

Ο απαράβατος όρος του Mr Survivor - Μετατρέπει σε «στάχτη» τη «χρυσή» διατροφή στην πρώην του

Ο όρος του Mr Survivor στο διαζύγιο του μετατρέπει την «χρυσή» διατροφή στην πρώην του κυριολεκτικά σε στάχτη, αφού ακυρώνει τα πάντα...

Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε συναινετικά, αλλά ο Τούρκος παραγωγός καλείται να δίνει μηνιαία διατροφή στην πρώην σύζυγό του 21.000 ευρώ και έχει θέσει έναν απαράβατο όρο στην Σεϊμά, ο οποίος είναι να μην ξαναπαντρευτεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγός του και η κόρη τους θα μένουν σε άλλο σπίτι που θα έχει όλες τις ανέσεις. Ωστόσο, οι δυο τους είχαν ένα καφέ, το οποίο ο Ατζούν είχε γράψει στην 29χρονη σύζυγό του και το οποίο θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Οι δυο τους χώρισαν έπειτα από έναν χρόνο γάμου και την είδηση την επιβεβαίωσε και ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο Kemal D.

Αυτός, ήταν ο τρίτος γάμος για τον Τούρκο παραγωγό. Ο πρώτος γάμος έγινε το 1988 με τη Σεντά όπου απέκτησαν μια κόρη και ο γάμος τους κράτησε πέντε χρόνια.

Ο δεύτερος γάμος έγινε το 2003 με τη μελαχρινή Τουρκάλα Ζεϊνέπ και απέκτησαν δυο κόρες, αλλά ούτε αυτός ο γάμος κράτησε πολύ. Η γνωριμία του και ο έρωτάς του με την Σεϊμά ήταν ένα σκάνδαλο, αφού ακόμα ήταν παντρεμένος με την προηγούμενη σύζυγό του.

Όσον αφορά σε αυτό το διαζύγιο, εάν η Σεϊμά παντρευτεί ξανά, εκείνος αυτομάτως θα σταματήσει να δίνει διατροφή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top