ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για τον 33χρονο Μιχάλη - Απουσιάζει από την οικία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ώρες αγωνίας για τον 33χρονο Μιχάλη - Απουσιάζει από την οικία του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

33χρονος ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου, 2018, από την οικία του στη Λεμεσό, ο Μιχάλης Πελλή, 33 ετών.

Ο 33χρονος, περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με κοντά μαύρα μαλλιά και ελαφριά γενειάδα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE