ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ η Ομόνοια και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να χάνει σετ!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ η Ομόνοια και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να χάνει σετ!

Η Ομόνοια συνέχισε να κερδίζει αλλά να μην χάνει σετ.

Στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών κέρδισε την ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ συνεχίζοντας και στην πρεμιέρα του Β Γύρου την εντυπωσιακή της πορεία. Η ΑΕ Καραβά που εμφανίστηκε με ασπρόμαυρα προσπάθησε στο πρώτο σετ.

H Oμόνοια που άνοιξε το ροτέισιον στο πρώτο σετ ήταν καλύτερη είχε σταθερά μέχρι τα μέσα του σετ διαφορά 12-09, αλλά η ΑΕ Καραβά έκανε το δικό της σερί 16-15. Οι «πράσινοι» μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ – άουτ ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν δύσκολα με 25-20 για να προηγηθούν με 1-0 σετ.

Οι «τριφυλλοφόροι» έπαιξαν ωραίο βόλεϊ στο δεύτερο σετ και αφού προηγήθηκε 12-07 κέρδισε εύκολα με 25-16 και αύξησαν σε 2-0 σετ.

Η Ομόνοια κυριάρχησε και στο τρίτο σετ. Οι «πράσινοι» του Σ. Σάββα προηγήθηκαν 08-02 και διατήρησαν τα ηνία 16-11 για να κερδίσουν 25 -20 και να πάρουν άλλη μις νίκη την 8η σερί με 3-0 σετ

«ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – AE KΑΡΑΒΑ 3-0(25-20, 25-16, 25-20)

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. ΣΑΒΒΑ): Ρεϊνάλντο, Προδρόμου,Άλβες,Ελευθερίου,Αντωνιάδης, Αχ. Πετρακκίδης.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Αχιλλέως, Καμίνσκι, Καρακατσάνης, Χαμαγιούν, Ροντόλφο, Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Β. Γεωργίου. – Αλλαγές: Σεμένοφ, Γκράμμεσφορντ.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν:  Πότε θα γίνει

Κλείδωσε η συνάντηση Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν: Πότε θα γίνει

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα 6 Απριλίου, στην οικία του Επικεφαλής της Αποστολής εντός της προστατευόμενης περιοχής των Ηνωμένων Εθνών, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE