Fars Attact: Έκανε φάρσες αλλά δεν ήθελε να προβληθούν τα επεισόδια

Fars Attact: Έκανε φάρσες αλλά δεν ήθελε να προβληθούν τα επεισόδια

Άτομο που «έστηνε» φάρσες μέσω της εκπομπής του Χάρη Αριστείδου, ζήτησε να μην προβληθούν τα επεισόδια που συμμετείχε.

Και αυτό γιατί δεν εξασφάλισε άδεια από τους εργοδότες του, σύμφωνα με το περιοδικό «Tv Capuccino».

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που δεν προβλήθηκε κάποιο επεισόδιο που ήδη γυρίστηκε. Υπάρχουν πολλές φάρσες που δεν προβάλλονται γιατί τα θύματα δεν δέχονται να προβληθεί το επεισόδιό τους.

Ωστόσο, κάθε «όχι», στοιχίζει πολλές εργατοώρες στην παραγωγή και στο κανάλι, με αποτέλεσμα να υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον της εκπομπής.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής και το Omega, συζητούν την διακοπή της εκπομπής, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.