Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ της Παρασκευής (7/12) – 1.30π.μ. του Σαββάτου (8/12), μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη των Κλιμακίων Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στη Λευκωσία, όπου έγιναν έλεγχοι σε εννέα υποστατικά.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν συνολικά 57 αλλοδαποί, 42 εργαζόμενοι και 15 θαμώνες, εκ των οποίων οι τέσσερις όπως διαπιστώθηκε, εργάζονταν παράνομα στα εν λόγω υποστατικά.
Τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς και ένας εργοδότης, αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη και ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
*φώτο αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις