ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας σε εννέα μαγαζιά - 6 συλλήψεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφοδος της Αστυνομίας σε εννέα μαγαζιά - 6 συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε από το βράδυ της Παρασκευής (7/12) η Αστυνομία, από την οποία εντοπίστηκαν τέσσερα άτομα να εργάζονται παράνομα σε μαγαζιά και άλλο ένα να βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ της Παρασκευής (7/12) – 1.30π.μ. του Σαββάτου (8/12), μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου σε συνεργασία με μέλη των Κλιμακίων Αμμοχώστου, Λάρνακας, Λευκωσίας και Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στη Λευκωσία, όπου έγιναν έλεγχοι σε εννέα υποστατικά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν συνολικά 57 αλλοδαποί, 42 εργαζόμενοι και 15 θαμώνες, εκ των οποίων οι τέσσερις όπως διαπιστώθηκε, εργάζονταν παράνομα στα εν λόγω υποστατικά.

Τα τέσσερα πρόσωπα, καθώς και ένας εργοδότης, αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθη και ένα πρόσωπο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE