ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα - Τυχερή στην ατυχία της η ιδιοκτήτης

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τυλίχθηκε στις φλόγες διαμέρισμα - Τυχερή στην ατυχία της η ιδιοκτήτης

Ευτυχώς η ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου ξέσπασε πυρκαγιά, το βράδυ της Παρασκευής (7/12), απουσίαζε. 

Η ώρα 22.09 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην οδό Ευτέρπης στη περιοχή Κάππαρη στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.45.

Το διαμέρισμα είναι στο πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας. Από την πυρκαγιά το σαλόνι υπέστη εκτεταμένες ζημιές και από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα.

Η αλλοδαπή ιδιοκτήτης του διαμερίσματος απουσίαζε από το διαμέρισμα την ώρα της πυρκαγιάς.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν το Σάββατο (8/12) σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE