Ζητά παραίτηση του υπουργού Εμπορίου για την απώλεια του χαλουμιού το ΔΗΚΟ

Ζητά παραίτηση του υπουργού Εμπορίου για την απώλεια του χαλουμιού το ΔΗΚΟ

Την παραίτηση του υπουργού Εμπορίου, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού ζήτησε το ΔΗΚΟ για την απώλεια του εμπορικού σήματος για το χαλούμι.

Μετά και τον σάλο που προκλήθηκε για την απώλεια από εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, του χαλουμιού, το ΔΗΚΟ αξιώνει την παραίτηση του υπουργού Εμπορίας, Γιώργου Λακκοτρύπη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Παύλος Μυλωνάς, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλουμιού και τις πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.