Ζητά παραίτηση του υπουργού Εμπορίου για την απώλεια του χαλουμιού το ΔΗΚΟ

Ζητά παραίτηση του υπουργού Εμπορίου για την απώλεια του χαλουμιού το ΔΗΚΟ

Την παραίτηση του υπουργού Εμπορίου, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού ζήτησε το ΔΗΚΟ για την απώλεια του εμπορικού σήματος για το χαλούμι.

Μετά και τον σάλο που προκλήθηκε για την απώλεια από εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, του χαλουμιού, το ΔΗΚΟ αξιώνει την παραίτηση του υπουργού Εμπορίας, Γιώργου Λακκοτρύπη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Παύλος Μυλωνάς, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης για την απώλεια του εμπορικού σήματος του χαλουμιού και τις πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν, ζήτησε την παραίτηση του υπουργού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE