ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείπνο προς το Δ.Σ και τα μέλη της ΕΑΚ

Δείπνο προς το Δ.Σ και τα μέλη της ΕΑΚ

Για γνωριμία με τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου και σύσφιγξη των σχέσεων με τους λειτουργούς του Αθλητικού Τύπου, το διοικητικό συμβούλιο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, στη διάρκεια του οποίου προσφέρθηκαν και κυνηγετικά εδέσματα τα οποία ετοίμασαν οι κυνηγοί – μέλη του Δ.Σ της ΣΚΟΚ.

Το Δ.Σ και τα μέλη της ΕΑΚ καλωσόρισαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος και ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Λουκάς Ψημολοφίτης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους φιλοξενούμενους τους για τη συνεργασία και την προβολή που δίνεται στη σκοποβολή, στις επιτυχίες των σκοπευτών μας και στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας και των σκοπευτικών σωματείων, και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι αυτή θα συνεχίσει και θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο. Στο δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος της ΕΑΚ Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ευχαρίστησε τη ΣΚΟΚ για την πρόσκληση και συγχάρηκε την Ομοσπονδία για τις διοργανώσεις που αναλαμβάνει και φέρνει σε πέρας στην Κύπρο, καθώς και για τις διεθνείς διακρίσεις των αθλητών της, που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.

Σε ανάμνηση της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν στον πρόεδρο της ΕΑΚ, τιμητική πλακέτα και το λάβαρο της ΣΚΟΚ από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και από τον πρόεδρο της ΣΚΟΛΕΥ συλλεκτική κασετίνα με τα τρία μετάλλια (χρυσό, αργυρό, χάλκινο), που απονεμήθηκαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του 2008, οι οποίοι έγιναν στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης». Το αναμνηστικό μετάλλιο των αγώνων προσφέρθηκε σε όλα τα παρόντα μέλη της ΕΑΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top