ΑΤΑΚΑ Γκουαρδιόλα για το Financial Fair Play και την ενδεχόμενη ΤΙΜΩΡΙΑ της Σίτι!

ΑΤΑΚΑ Γκουαρδιόλα για το Financial Fair Play και την ενδεχόμενη ΤΙΜΩΡΙΑ της Σίτι!

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εμπιστοσύνη στον σύλλογο και θεωρεί πως η UEFA δεν θα τιμωρήσει τους «Πολίτες» για παραβίαση του Financial Fair Play.

Ο κίνδυνος για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι υπαρκτός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρεί πως στο τέλος κάτι τέτοιο δεν θα εφαρμοστεί.

«Δεν θα τιμωρηθούμε, όχι. Αυτό πιστεύω γιατί έχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μου και στον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας που μου εξήγησαν τι συμβαίνει. Τους εμπιστεύομαι. Ακόμα κι αν συμβεί όμως, γιατί είναι κάτι που θα αποφασίσει η UEFA, θα το αποδεχτούμε και θα κοιτάξουμε μπροστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη Σίτι, στο στόχαστρο της UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play, βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, με την Equipe να αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της ότι ο σύλλογος ίσως αναγκαστεί να πουλήσει έναν εκ των Νεϊμάρ ή Μπαπέ το καλοκαίρι προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE