ΞΕΣΠΑΣΕ μετά την Ομόνοια: «Το είδαν, ήταν τηλεοπτικό – Κάποιοι ενοχλούνται, αν δεν μας θέλουν να…»

ΞΕΣΠΑΣΕ μετά την Ομόνοια: «Το είδαν, ήταν τηλεοπτικό – Κάποιοι ενοχλούνται, αν δεν μας θέλουν να…»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Αλκής, Χρίστου Τζιάμπου μετά την ήττα από την Ομόνοια. Τι είπε για τον αγώνα, το πέναλτι και οι αιχμές που άφησε.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Θέλω να πως συγχαρητήρια στην Ομόνοια, πριν παρεξηγηθώ. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Κάποιοι ενοχλούνται με την παρουσία μας. Δεν ξέρουμε αν ο κόσμος φεύγει λόγω της κάρτας ή κάποιων αποφάσεων. Να μας το πουν αν δεν μας θέλουν να πάμε σπίτια μας. Είναι κρίμα. Η Ομόνοια δεν είχε ανάγκη το πέναλτι ή οτιδήποτε. Θα παλέψουμε όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή. Έρχεται η μεταγραφική. Τα είδαν αυτοί που πρέπει, ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι. Δεν μας ήθελε και η μπάλα».

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Θα το αποφασίσουμε στην πορεία. Είναι ειλημμένη η απόφαση για να ενισχυθούμε»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE