Λήστεψαν πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Της την 'έπεσαν' μέσα στο αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λήστεψαν πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια - Της την 'έπεσαν' μέσα στο αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας αποκάλυψε το Σάββατο (8/12) στον αέρα της εκπομπής «Ooh la la» πως το βράδυ της Παρασκευής (7/12) η Ελένη Τσαλιγοπούλου έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο της προκειμένου να πάει στο θέατρο Βεάκη όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Λωξάντρα», όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου της και της έκλεψαν την τσάντα.

«To βράδυ της Παρασκευής (7/12) η Ελένη Τσαλιγοπούλου έπεσε θύμα ληστείας. Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στην παράσταση Λωξάντρα στο θέατρο Βέακη. Χθες καθώς πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πριν προλάβει να βγάλει τα κλειδιά, την πλησίασαν δύο άνθρωποι με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και της έκλεψαν τσάντα, πορτοφόλι, κινητό. Η γυναίκα είχε εκείνη τη στιγμή παράσταση. Επικράτησε ένας πανικός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου πήγε κανονικά στο θέατρο Βεάκη και έκανε κανονικά την παράσταση, αλλά ήταν πάρα πολύ αναστατωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE