Κέρδισε και άνοιξε την… ψαλίδα της κορυφής

Κέρδισε και άνοιξε την… ψαλίδα της κορυφής

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει: 

«Άλλη μία νίκη, την δέκατη σε δέκα αγωνιστικές, πέτυχε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 με 3-0 επί του ΘΟΪ.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν το γνωστό καλό τους πρόσωπο και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή της ομάδας μας, Νίκο Νικολάου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Νικολάου, Γεωργίου, Γαβριήλ, Ιακώβου, Κονομής, Τζιωνής, Χαραλάμπους, Κκακουλλής Γ., Ποντικός και Περπέρης. Καλογερίδης, Παναγιώτου και Χριστοδούλου πέρασαν στον αγώνα ως αλλαγή.

Τα τρία γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Περπέρης, Τζιωνής και Χριστοδούλου.

Η ομάδα μας έφτασε στους 30 βαθμούς. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας απέναντι στην ΕΝΠ».

Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ αναφέρει: 

«Τη δέκατη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες πανηγύρισαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Λευκωσίας στο Πρωτάθλημα Νέων U19 Α’ Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η Ομόνοια νίκησε με 3-0 το ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτασε στους 30 βαθμούς, πέντε περισσότερους από το ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE