ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντίπαλοι δάσκαλοι και γονείς για… καλό σκοπό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντίπαλοι δάσκαλοι και γονείς για… καλό σκοπό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Κυριακή (9/12) οι δάσκαλοι του ΚΓ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα και ο γονείς των μαθητών, βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Με πρωτοβουλία του καθηγητή Γυμναστικής του σχολείου στον Άγιο Σπυρίδωνα, διοργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των δασκάλων και των γονέων.

Από την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, μαζεύτηκε το ποσό των 750 ευρώ, το οποία δόθηκε στον σύνδεσμο «Γκολ στη Ζωή».

Την επιταγή παρέλαβαν οι ποδοσφαιριστές, Ανδρέας Αβραάμ της ΑΕΛ και Αντρέ Σκέμπρι του Απόλλωνα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μέλη του συνδέσμου.

Για την ιστορία, η ομάδα των δασκάλων κέρδισε … στις λεπτομέρειες!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο YS stadium στον Άγιο Αθανάσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE