Τρένο χωρίς φρένα η Ομόνοια 1948

Τρένο χωρίς φρένα η Ομόνοια 1948

Για την 5η αγωνιστική του Πανσόλειου Πρωταθλήματος η Ομόνοια 1948 κέρδισε το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΟΚ Κακοπετριάς με 7-0.

Τα γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Σεργίου σημείωσαν δύο ο Δ. Αθανασίου (25΄ και 63΄), από ένα οι Π. Πεχλιβάνης (34΄), Γ. Μαυροφτής (38΄), Μ. Μιλτιάδους (54΄), Μ. Μιχαήλ (79΄) και Π. Μαυροφτής (82΄).

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE