Διευθυντής Τμ. Μετεωρολογίας: «Νέο σύστημα κακοκαιρίας επηρεάζει την Κύπρο» - Πότε εξασθενεί

Διευθυντής Τμ. Μετεωρολογίας: «Νέο σύστημα κακοκαιρίας επηρεάζει την Κύπρο» - Πότε εξασθενεί

Από το βράδυ της Κυριακής (9/12) η Κύπρος επηρεάζεται από χαµηλή πίεση και νοτιοδυτικό ως δυτικό ρεύµα αέρα. 

Σύμφωνα με τον κ. Κλεάνθη Νικολαΐδη, Διευθυντή του Τμήματος Μετεωρολογίας που μίλησε το πρωί της Δευτέρας (10/12) στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ, πρόκειται για νέο σύστημα κακοκαιρίας που επηρεάζει την Κύπρο.

Αναμένεται να εξασθενήσει την Τετάρτη (12/12).

Παρ' ότι μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα, σε κάποιες περιοχές της Πάφου, έγιναν πιο αισθητή η κακοκαιρία. 

Ωστόσο, από την Τετάρτη (12/12) θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται και τα πρώτα χιόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE