Άργησε πολύ ο ΝΙΚΑ… Ότι πρέπει το ΤΙΜΙΝG που «ζεστάθηκε»!

Άργησε πολύ ο ΝΙΚΑ… Ότι πρέπει το ΤΙΜΙΝG που «ζεστάθηκε»!

Πέρασαν 12 ολόκληρες αγωνιστικές για να… ανοίξει λογαριασμό στο πρωτάθλημα ο Νίκα Κατσιαράβα. Μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική, ο Γεωργιανός φορ, το μόνο που έκανε ήταν να «φτιάχνει» σχεδόν έτοιμα γκολ για τους συμπαίχτες του. 

Πάλι καλά θα λέει ο Γιούργκεν Στρέπελ, που «ζεστάθηκε» επιτέλους ο ψηλόσωμος παίχτης. Θα χρειαστεί τα γκολ του η Κυρία, τώρα που η ομάδα θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αντεπίθεση, για να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα με τη λήξη της κανονικής περιόδου σε δυόμισι μήνες. 

Ούτως ώστε να τα δώσει όλα στη Β’ φάση, για να καταφέρει να «τσιμπήσει» (ξανά) εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη. 

Πάντως ο Ολλανδός τεχνικός Γιούργκεν Στρέπελ, έχει βελτιώσει την ομάδα σε μερικούς τομείς. Ακόμα όμως έχει να «διορθώσει» πράγματα, για να την καταστήσει πιο ελκυστική.

Το σημαντικότερο να καταφέρνει να παίρνει παιχνίδια ντέρμπι, γιατί ο απολογισμός της ήταν τραγικός στον πρώτο γύρο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE