ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ – ΠΑΦΟΣ: «Το Υπουργείο ψάχνει απεργοσπάστες – Προσέγγισε άλλες εταιρείες για μεταφορά μαθητών» - VIDEO

ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ – ΠΑΦΟΣ: «Το Υπουργείο ψάχνει απεργοσπάστες – Προσέγγισε άλλες εταιρείες για μεταφορά μαθητών» - VIDEO

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου, το Υπουργείο Μεταφορών, την Δευτέρα (10/12) προσέγγισε μεμονωμένες εταιρείες λεωφορείων στην Πάφο, για να «σπάσουν» την απεργία των οδηγών.

Φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» με τον Ονούφριο Σωκράτους, ο κ. Χριστάκης Ευαγγέλου, εκπρόσωπος του ΟΣΥΠΑ, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, ανάφερε ότι το Υπουργείο Μεταφορών «ψάχνει για απεργοσπάστες» και προσέγγισε 3-4 εταιρείες λεωφορείων στην Πάφο για να μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία.

Όπως σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου, οι εταιρείες που προσεγγίστηκαν αρνήθηκαν κατηγορηματικά να «σπάσουν» την απεργία των οδηγών.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος του ΟΣΥΠΑ, ανέφερε ότι 240 οικογένειες είναι απλήρωτες για τον μήνα Νοέμβριο και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Ερωτηθείς πως τα βγάζουν πέρα οι οδηγοί αφού ακόμη είναι απλήρωτοι, ο κ. Ευαγγέλου είπε: «Βοηθά ο ένας τον άλλον για να περάσουμε».

Επιπλέον, ο κ. Ευαγγέλου αναφέρθηκε στην κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων από την πλευρά των οδηγών και την μεταφορά της απεργίας έξω από το Προεδρικό την Τρίτη (11/12).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE