John and Pascalis: Δεν συνωμοτήσαμε για το χαλλούμι, ούτε εκβιάσαμε υπουργούς

John and Pascalis: Δεν συνωμοτήσαμε για το χαλλούμι, ούτε εκβιάσαμε υπουργούς

Η εταιρεία John & Pascalis με δεύτερη ανακοίνωση της απαντά στα πρόσφατα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν σε συνομωσίες και εκβιασμούς υπουργών.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Η εταιρεία που πήρε το εμπορικό σήμα για το χαλλούμι στο Ηνωμένο Βασίλειο, με δεύτερη της επιστολή απαντά σε όσα της καταλογίζουν, ενώ παράλληλα επιχειρεί να ξεκαθαρίσει τη σύγχυση που προκλήθηκε γύρω από το όλο ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE