ΑΛΛΑΓΗ εξέδρας για τους οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς με Λεβερκούζεν! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

ΑΛΛΑΓΗ εξέδρας για τους οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς με Λεβερκούζεν! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Σημαντική ανακοίνωση από την ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι στον αγώνα της Πέμπτης (13/12) με αντίπαλο την Bayer 04 Leverkusen, αποφασίστηκε τα εισιτήρια της Ανατολικής εξέδρας όπως μεταφερθούν στην Δυτική εξέδρα του ΓΣΠ, η οποία διαθέτει σκέπαστρο.

Η Ανατολική εξέδρα θα παραμείνει κλειστή.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων της Ανατολικής εξέδρας, όπως επικοινωνήσουν με τα Γραφεία του Σωματείου (24655999), για την αλλαγή του εισιτηρίου και την επιλογή της θέσης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE