Γενεθλίου: «Ήμασταν και τυχεροί – Να διατηρήσουμε την ΑΕΛ στις πρώτες θέσεις»

Γενεθλίου: «Ήμασταν και τυχεροί – Να διατηρήσουμε την ΑΕΛ στις πρώτες θέσεις»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ερμή, η εκπρόσωπος Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Ήμασταν και τυχεροί, παίξαμε καλά κι έτσι πήραμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.

Είναι πάρα πολύ σημαντική για την ομάδα μας η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ΑΕΛ στις υψηλές θέσεις και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για τη δύσκολη συνέχεια.

Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι».

Για τον τραυματισμό του Τόρες, ανέφερε:

«Ακόμη δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση. Έχει μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο. Εκεί εξετάζεται από το ιατρικό επιτελείο και όταν έχουμε επίσημη ενημέρωση, θα το αναφέρουμε στον κόσμο μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE