Ντε Ντέους: «Είμαι θυμωμένος με την ομάδα μου και τους παίκτες μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντε Ντέους: «Είμαι θυμωμένος με την ομάδα μου και τους παίκτες μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ερμή, ο προπονητής της Αραδιππιώτικης ομάδας, Ζοάο Ντε Ντέους.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω αυτά που θέλω να πω, αλλά θα πω κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Οι δύο ακραίοι της ΑΕΛ μας έκαναν ζημιά.

Στο δεύτερο όμως ήμασταν καλύτεροι, είχαμε καλύτερες θέσεις στο γήπεδο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες πριν το 3-2, για να προηγηθούμε.

Στο τέλος χάσαμε και είμαι αρκετά θυμωμένος, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον Τόρες, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιστρέψει στα γήπεδα».

Να σημειώσουμε ότι μετά από ερώτηση που του έγινε για το λόγο που είναι θυμωμένος, απάντησε πως:

«Είμαι θυμωμένος με την ομάδα μου και τους παίκτες μου».

Δείτε όλα όσα είπε ο προπονητής του Ερμή, στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE