Στα λευκά η Αριστοτέλους στο ρεβεγιόν του Alpha – Άφαντη η κοιλίτσα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα λευκά η Αριστοτέλους στο ρεβεγιόν του Alpha – Άφαντη η κοιλίτσα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέλεξε για το τηλεοπτικό ρεβεγιόν του Alpha ένα σύνολο που μας θύμισε έντονα το νυφικό που έβαλε στο δείπνο του γάμου της.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα είναι η παρουσιάστρια του εορταστικού ρεβεγιόν του Alpha, με καλεσμένους ηθοποιούς και παρουσιαστές του καναλιού των Λατσιών.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι ανέλαβε η Μελίνα Ασλανίδου, και σύμφωνα με τα stories που ανέβασαν στο Instagram το κέφι κτύπησε κόκκινο.

Η οικοδέποινα επέλεξε να ντυθεί στα λευκά, σε ένα outfit που ταίριαζε εξαιρετικά στο σκηνικό. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απαστράπτουσα στο total λευκό της σύνολο δεν σταματούσε να χαμογελά.

Εντυπωσιαστήκαμε που η κοιλιά της δεν φαινόταν καθόλου, παρόλο που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έστω κι αν είναι πολύ κομψή τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι τουλάχιστον ευδιάκριτα.

Ωστόσο η φούστα που επέλεξε να φορέσει μας θύμισε με το δεύτερό της νυφικό, το οποίο έβαλε στο δείπνο του γάμου της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE