ΦΩΝΑΖΕΙ ότι είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ ο… Baby Face!

ΦΩΝΑΖΕΙ ότι είναι ΧΡΗΣΙΜΟΣ ο… Baby Face!

Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της βραδιάς, Μανουέλ Τόρρες, ο Χουάν Ρομάς. Μερικά λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς με τον Ερμή, αξιοποίησε καλοζυγισμένη σέντρα του Γουίλερ, με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-1. 

Μια εβδομάδα νωρίτερα, στο παιχνίδι με την Ομόνοια, είχε μπει πάλι αλλαγή στην επανάληψη και πριν προλάβει να «ζεσταθεί» πέτυχε ένα όμορφο γκολ με μακρινό σουτ.

Ο 25χρονος παίχτης «φώναξε» με τις δυο τελευταίες συμμετοχές του, ότι είναι χρήσιμος για  τον προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ.

Μόλις 3 συμμετοχές (και τις 3 μπήκε αλλαγή) μετρά στο πρωτάθλημα ο επονομαζόμενος «baby face». Αυτός ο χαρακτηρισμός προκύπτει όχι μόνο από τη φάτσα του, αλλά για το ότι είναι βραχύσωμος. 

Θεωρείται δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία, στην πορεία της σεζόν, θα δώσει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο Ρομάν, ο οποίος έμαθε τα μυστικά της μπάλας στην ξακουστή ακαδημία La Masia της Μπαρσελόνα! 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline 

BEST OF TOTHEMAONLINE