Υπάλληλοι Cyta: Παρέδωσαν 50 χιλ. στον Πρόεδρο για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Υπάλληλοι Cyta: Παρέδωσαν 50 χιλ. στον Πρόεδρο για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Ποσό €50.000 παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη από το ΔΣ και τα μέλη του Ταμείου Ευημερίας της Cyta για ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Ελλάδα.

Παραλαμβάνοντας την επιταγή από τον Χρύση Φοινιώτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισέφεραν και τους συγχάρηκε για την πρωτοβουλία.

Ήδη, είπε, «με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας έχουμε συνεννοηθεί και από τις εισφορές τόσο του κράτους όσο και εκ μέρους όλων αποφασίσαμε να αναγερθεί ένα νοσοκομείο στην περιοχή Μάτι, το οποίο να είναι η συμβολική εισφορά της Κύπρου στους πυρόπληκτους του καλοκαιριού».

«Κάθε πράξη που συμβάλλει στην αλληλεγγύη δεν είναι παρά μια πράξη εναρμόνισης των αρχών της αλληλεγγύης που ως Ευρωπαίοι πρεσβεύουμε, αλλά το σημαντικότερο, είναι η συμβολική αλληλεγγύη μεταξύ των ελληνικής καταγωγής Κυπρίων που ζουν στην Κυπριακή Δημοκρατία και των αδελφών μας που ζουν στην Ελληνική Δημοκρατία», πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε και πάλι τους εκπρόσωπους του ΔΣ και του Ταμείου Ευημερίας της Cyta, εκφράζοντας «την ευγνωμοσύνη και του Πρωθυπουργού που γνωρίζει ότι υπάρχουν τα εθελοντικά κινήματα και ιδιαίτερα τα οργανωμένα σύνολα που συνεισφέρουν και ενδυναμώνουν την αρχική εισφορά της Κυβέρνησης».

Παρόντες στην παράδοση της επιταγής ήταν και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE