LIFESTYLE

Πυρά κατά Κύπριας παίκτριας GNTM: «Μας κοιτούσε με υφάκι, τύπου είστε κατώτερες...» - VIDEO

Πυρά κατά Κύπριας παίκτριας GNTM: «Μας κοιτούσε με υφάκι, τύπου είστε κατώτερες...» - VIDEO

Η Άννα Τσακουρίδου αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model και δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για την Εβελίνα Σκίτσκο.

Καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου κου», βρέθηκε η Άννα Τσακουρίδου και όταν μίλησε για την Κύπρια παίκτρια του GNTM η Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και ο Κρατερός Κατσούλης έμειναν άφωνοι με τα όσα άκουγαν.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το reality μόδας την Δευτέρα, 10/12, το πρωί της Τρίτης δεν δίστασε να πει πως οι περισσότερες κοπέλες ήταν συνειδητοποιημένες ότι όλα καταγράφονται, οπότε δεν θέλανε να δείξουν έναν κακό εαυτό μπροστά στις κάμερες, με αποτέλεσμα να κρύβουν καλά τον κακό τους χαρακτήρα, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη της προς την Εβελίνα, πυροβολώντας την εικόνα που έχει ο κόσμος για εκείνη.


Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Τα κορίτσια μου είπανε ότι η Εβελίνα και η Ερμίδου δεν με θέλανε. Το περίμενα γενικά και από τα προηγούμενα που είχανε γίνει στο σπίτι πριν φύγω την πρώτη φορά. Με την Εβελίνα δεν είχε γίνει κάτι τρελό απλά, οτιδήποτε και να γινόταν στο σπίτι μπορεί να μας μίλαγε άσχημα. Μπορεί για παράδειγμα να αφήναμε ένα πιάτο και να μας φώναζε, «πάτε καλά γιατί τα παρατάτε εκεί πέρα;».

Και συνέχισε η Άννα Τσακουρίδου: «Δεν φαίνεται αλλά όντως συνέβαινε μέσα στο σπίτι και με την Ξανθούλα που είχε γίνει ένας καυγάς και έγινε μεγάλη φασαρία, δεν το περιμέναμε να γίνει τέτοιος χαμός αλλά όλα αυτά έγιναν πίσω από την κάμερα, δεν έγιναν ποτέ κάτι μπροστά».

Σχετικά με την Εβελίνα δήλωσε: «Μας κοιτούσε με υφάκι, τύπου είστε κατώτερες, γελάω τώρα εγώ...». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top