ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

Στη σύλληψη 24χρονου Ελληνοκύπριαου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για πρόκληση κακόβουλης ενέργειας σε βάρος οχήματος ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Απριλίου του 2018 καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπρια κάτοικο Πάφου ότι το προηγούμενο βράδυ έγινε κακόβουλη ζημιά σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου της. Η αξία της ζημιάς υπολογίστηκε στις 2.380 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, συνελήφθη 24χρονος με τον οποίο η παραπονούμενη είχε διαφορές και συγκεκριμένα είχαν έρθει σε προστριβή για προσωπικούς λόγους.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Απο ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE