ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκε ζημιές άνω των 2 χιλ. στο όχημα της- Προσωπικές προστριβές

Στη σύλληψη 24χρονου Ελληνοκύπριαου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για πρόκληση κακόβουλης ενέργειας σε βάρος οχήματος ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 29 Απριλίου του 2018 καταγγέλθηκε από Ελληνοκύπρια κάτοικο Πάφου ότι το προηγούμενο βράδυ έγινε κακόβουλη ζημιά σε διάφορα μέρη του αυτοκινήτου της. Η αξία της ζημιάς υπολογίστηκε στις 2.380 ευρώ.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, συνελήφθη 24χρονος με τον οποίο η παραπονούμενη είχε διαφορές και συγκεκριμένα είχαν έρθει σε προστριβή για προσωπικούς λόγους.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο.

Απο ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.