ΠΑΦΟΣ: Στην κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή

ΠΑΦΟΣ: Στην κυκλοφορία δόθηκε ο δρόμος Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή

Αποκαταστάθηκε στις 14:00 το απόγευμα της Τρίτης 11/12 η κυκλοφορία του δρόμου Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή, στην επαρχία Πάφου


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος  Κελοκεδάρων προς ποταμό Ζιριπιλλή, στην επαρχία Πάφου,  παρέμεινε κλειστός από το πρωί λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών από τις έντονες βροχοπτώσεις που επικράτησαν την Πάφο καθόλη την διάρκεια της νύχτας. 

Ωστόσο στις 14:00 το απόγευμα ο δρόμος δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία.

Ο δρόμος έχει καθαριστεί από συνεργεία των αρμόδιων αρχών που έσπευσαν επί τόπου άμεσα  και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE