Πολύ κάτω… Χαμηλή θέση για Ρονάλντο σε αυτή την κατηγορία στο Καμπιονάτο

Πολύ κάτω… Χαμηλή θέση για Ρονάλντο σε αυτή την κατηγορία στο Καμπιονάτο

Τα Ιταλικά μέσα έβγαλαν τη λίστα με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίμπλες και ο Κριστιάνο είναι πολύ κάτω. Πρώτος ο Κιέζα, συμπαίκτης του CR7 στο Νο2!

Ο εξτρέμ της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα, είναι ο πρώτος στη λίστα με 36 ντρίμπλες και στη 2η θέση βρίσκεται ένας συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κάνει τρελή χρονιά, ο Ζοάο Κανσέλο (35). Τους δύο ακολουθούν o δεξιός μπακ της SPAL, Λατσάρι, και ο αμυντικός της Τζένοα, Μπιράσκι, ενώ πιο κάτω είναι οι Ιλιτσιτς (26 στις 36) της Αταλάντα και ο Σούσο της Μίλαν (25 στις 34). Οσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στην… 26η θέση έχοντας 17 επιτυχημένες ντρίμπλες από τις 35 που έχει επιχειρήσει.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE