Απίστευτο αυτό που έγινε με την 17χρονη Κύπρια - Προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν οι coaches – VIDEO

Απίστευτο αυτό που έγινε με την 17χρονη Κύπρια  - Προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν οι coaches – VIDEO

Από φαβορί, μετά τα λάθη που έκανε, τα οποία δεν είναι μόνο ευθύνη δική της, η 17χρονη παίκτρια του Μουζουράκη, έμεινε εκτός τελικού.

Δεν κατάφερε να «σταυρώσει» στοίχο η Άννα Μιχαηλίδου, στα πρώτα δύο κουπλέ του τραγουδιού που της επέλεξε ο coach της να τραγουδήσει.

Στην 17χρονη δόθηκε ο «Μικρός Τιτανικός» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το οποίο η Κύπρια διαγωνιζόμενη, όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από τον Μουζουράκη, δεν ήθελε να το πει.

Ωστόσο, όταν ο coach της, της είπε να διαλέξει κάποιο άλλο και να του το στείλει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, ενώ αυτή του έστειλε την δική της πρόταση στο χρονοδιάγραμμα που τέθηκε, αυτός άργησε να ξυπνήσει όπως είπε και τελικά έμειναν με την πρώτη επιλογή.

Επιλογή που αποδείχθηκε καταστροφική, αφού η Άννα, από φαβορί, τελικά έμεινε εκτός τελικού, με την μεγαλύτερη ευθύνη να βαραίνει τον Μουζουράκη, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν κατάφερε να περάσει ούτε έναν παίκτη του από τον ημιτελικό, στον τελικό.  

Πάντως, όλοι οι coaches και ο Καπουτζίδης, μετά το τέλος της ερμηνείας της, έσπευσαν να την παρηγορήσουν. 

Δείτε πιο κάτω την ερμηνεία της Άννας και τα λόγια που άκουσε από τους coaches:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE