ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσε μέχρι να τους δει με στολή- Παραδόθηκε στους αστυνομικούς των Βάσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσε μέχρι να τους δει με στολή- Παραδόθηκε στους αστυνομικούς των Βάσεων

Απείλησε αστυνομικούς των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό , αλλά όταν έφτασαν στον χώρο ενισχύσεις, έκανε στροφή 180 μοιρών.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, την Τρίτη (11/12) αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου Λεμεσού, μετέβησαν σε υποστατικό που διατηρούσε άντρας σε έδαφος των Βάσεων, με σκοπό να συλλάβουν και να τον παραδώσουν στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από αίτημα.

Στην θέα των αστυνομικών των Βάσεων, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού άρχισε να φωνάζει και να τους απειλεί.

Στο σημείο, κλήθηκαν ενισχύσεις με επιχειρησιακή ενδυμασία, στην θέα των οποίων ο ιδιοκτήτης του υποστατικού φαίνεται να τρομοκρατήθηκε και να παραδόθηκε στους άντρες των Βάσεων.

Στη συνέχεια με διαδικασίες εξπρές, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, πριν παραδοθεί στις Αρχές της Δημοκρατίας, για αδικήματα που αναζητείτο.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE