ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσε μέχρι να τους δει με στολή- Παραδόθηκε στους αστυνομικούς των Βάσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσε μέχρι να τους δει με στολή- Παραδόθηκε στους αστυνομικούς των Βάσεων

Απείλησε αστυνομικούς των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό , αλλά όταν έφτασαν στον χώρο ενισχύσεις, έκανε στροφή 180 μοιρών.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, την Τρίτη (11/12) αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου Λεμεσού, μετέβησαν σε υποστατικό που διατηρούσε άντρας σε έδαφος των Βάσεων, με σκοπό να συλλάβουν και να τον παραδώσουν στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από αίτημα.

Στην θέα των αστυνομικών των Βάσεων, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού άρχισε να φωνάζει και να τους απειλεί.

Στο σημείο, κλήθηκαν ενισχύσεις με επιχειρησιακή ενδυμασία, στην θέα των οποίων ο ιδιοκτήτης του υποστατικού φαίνεται να τρομοκρατήθηκε και να παραδόθηκε στους άντρες των Βάσεων.

Στη συνέχεια με διαδικασίες εξπρές, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, πριν παραδοθεί στις Αρχές της Δημοκρατίας, για αδικήματα που αναζητείτο.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.