ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσε μέχρι να τους δει με στολή- Παραδόθηκε στους αστυνομικούς των Βάσεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απειλούσε μέχρι να τους δει με στολή- Παραδόθηκε στους αστυνομικούς των Βάσεων

Απείλησε αστυνομικούς των Βρετανικών Βάσεων στην Λεμεσό , αλλά όταν έφτασαν στον χώρο ενισχύσεις, έκανε στροφή 180 μοιρών.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, την Τρίτη (11/12) αστυνομικοί των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου Λεμεσού, μετέβησαν σε υποστατικό που διατηρούσε άντρας σε έδαφος των Βάσεων, με σκοπό να συλλάβουν και να τον παραδώσουν στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από αίτημα.

Στην θέα των αστυνομικών των Βάσεων, ο ιδιοκτήτης του υποστατικού άρχισε να φωνάζει και να τους απειλεί.

Στο σημείο, κλήθηκαν ενισχύσεις με επιχειρησιακή ενδυμασία, στην θέα των οποίων ο ιδιοκτήτης του υποστατικού φαίνεται να τρομοκρατήθηκε και να παραδόθηκε στους άντρες των Βάσεων.

Στη συνέχεια με διαδικασίες εξπρές, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, πριν παραδοθεί στις Αρχές της Δημοκρατίας, για αδικήματα που αναζητείτο.

Χ.Ζ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.