ΠΑΦΟΣ: Γάντια και τσάντα έστειλαν στο κελί 40χρονους

ΠΑΦΟΣ: Γάντια και τσάντα έστειλαν στο κελί 40χρονους

Πληροφορία για πρόσωπα που κινούνταν ύποπτα έξω από κατάστημα στην Πάφο, το βράδυ της Τρίτης (11/12), οδήγησε στη σύλληψη δύο 40χρονών, για υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας διάρρηξης.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, χθες (11/12) το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για δύο πρόσωπα, τα οποία κινούνταν ύποπτα έξω από κατάστημα στην Πάφο.

Με την άφιξη των αστυνομικών στην περιοχή, εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα, τα οποία οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ενός, ένα ζεύγος γάντια και μία τσάντα, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 40χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου με σκοπό την κλοπή, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE