Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τα Κεφίρ και Αριάνι στην Κύπρο Δύο γευστικά και υγιεινά ροφήματα για όλες τις ώρες!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσιάζει τα Κεφίρ και Αριάνι στην Κύπρο  Δύο γευστικά και υγιεινά ροφήματα για όλες τις ώρες!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, πρόσθεσε τώρα στη μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της δύο φυσικά, δροσιστικά, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, έτοιμα ροφήματα: το Κεφίρ και το Αριάνι.


Το Kεφίρ της Χαραλαμπίδης Κρίστης, φτιαγμένο από αγελαδινό γάλα, έχει φυσική προβιοτική δράση και λόγω της ελάχιστης λακτόζης, είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία στα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Σε δύο γευστικές επιλογές, παραδοσιακό, και με φρούτα του δάσους, το Κεφίρ παρεμβαίνει ιαματικά στις διαταραχές του πεπτικού συστήματος. Ακόμη, πλούσιο όπως είναι σε μαγνήσιο, φώσφορο και ασβέστιο , συμβάλλει στην υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Πρόκειται για ένα πραγματικά θρεπτικό ρόφημα, που ενδυναμώνει ταυτόχρονα τον οργανισμό με βιταμίνες Α,Β1,Β2 και C, καθώς επίσης και με πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας.

Το Αριάνι Χαραλαμπίδης Κρίστης, είναι ένα ακόμα παραδοσιακό προϊόν, πολύ αγαπητό στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και την ευρύτερη Ανατολή.
Είναι ένα τέλειο γιαουρτοποτό από φρέσκο αγελαδινό γάλα και καλλιέργεια γιαούρτης, πολύ ελαφρύ, εύπεπτο και δροσιστικό, που μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε στιγμή ένα αναψυκτικό. Με το πλεονέκτημα, πως το Αριάνι, είναι 100% φυσικό και υγιεινό!

Τόσο το Κεφίρ όσο και το Αριάνι μπορεί να τα απολαύσει ο καταναλωτής παντού: Στο σπίτι, στο γραφείο, στην εξοχή, στη βόλτα!

#Kefir #Ariani #DairyProducts #CharalambidesChistisToKaliteroMas

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE