Yπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι 4 αστυνομικοί

Yπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους οι 4 αστυνομικοί

Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους οι τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι είχαν κληθεί να απολογηθούν για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Οι αστυνομικοί είναι αντιμέτωποι με το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και την κατηγορία αυτή απολογήθηκαν.

Όπως είναι γνωστό οι αστυνομικοί εμφανίζονται στα βίντεο που προβλήθηκαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν τις χειροπέδες.

Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα' οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα εγχειρίδια της Ελληνικής Αστυνομίας για τη χειροπέδηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE