ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνονται κατά 6 σεντ οι φόροι των καυσίμων

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώνονται κατά 6 σεντ οι φόροι των καυσίμων

Η Βουλή, σε έκτακτη νομοθετική συνεδρία της, υπερψήφισε ομόφωνα την πρόταση νόμου που προνοεί μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης και το πετρέλαιο κατά 5,95 σεντ το λίτρο με έναρξη ισχύος της μείωσης τη 18η Δεκεμβρίου.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε, οι Βουλευτές της ΕΔΕΚ δήλωσαν τη διαφωνία τους με την πρόταση νόμου, δεν καταψήφισαν, δήλωσαν απλά παρόντες.

Επίσης, η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε ομόφωνα του κανονισμούς για τους διορισμούς, την ιεραρχία και τις αφυπηρετήσεις στην Εθνική Φρουρά, που κατατέθηκαν και τέθηκαν ενώπιον της Ολομέλειας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE