Να αποδοκιμάσει δημόσια τις δηλώσεις Καμμένου, καλεί ο Ν. Κοτζιάς τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Να αποδοκιμάσει δημόσια τις δηλώσεις Καμμένου, καλεί ο Ν. Κοτζιάς τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Με ανακοίνωσή της, η πολιτική κίνηση «Πράττω», επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς, ζητεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό την άμεση και δημόσια αποδοκιμασία των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, στη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με τις οποίες είναι «πιθανή η ύπαρξη μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ».


«Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωσή του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί "πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζάεφ"», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την κίνηση «Πράττω», οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί του Πάνου Καμμένου αναπαράγουν «ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για “Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης”, καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί “συναλλαγών”».

«Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE